Löven och Rögle på väg uppåt i tabellen

Björklöven är inne i en fin rad av segrar nu och är på väg att lämna botten, detta efter 0-2 i Västerås. Inte illa för Löven.

Såhär har det gått i övrigt under veckan:
Asplöven - Oskarshamn 2-1
Västerås - Björklöven 0-2
Mora - Timrå 2-3 str
Södertälje - Karlskrona 2-6
Bofors - Rögle 0-3

Som sagt, starkt av Löven. Detta var deras 3:e raka seger nu. Man nollar dessutom Västerås, borta. Det är inte illa. Väldigt bra faktiskt.

Väldigt bra är det också av Rögle, som också nollar ett topplag på bortais. Inte vilket topplag som helst heller. Bofors, i Nobelhallen, det är ingen lätt match. Kanske en av de tuffaste bortamatcherna i serien. Man nollar dock BIK och är på allvar på väg att lämna bottenträsket bakom sig.

Asplöven fortsätter att vinna. 27 poäng har man samlat ihop nu. Det är väldigt bra och man kommer antagligen vara med och slåss om playoffplatserna enda in i det sista framåt våren. Kvalserien neråt tror jag definitivt man undviker.

Mora hade 2 skott i mål som videogranskades och dömdes bort under matchen. Sedan går Timrå och tar bonuspoängen på straffar. Snacka om att inte ha marginalerna med sig...

Karlskrona var då det enda topplaget som vann och man drygar därför ut ledningen i tabellen ytterligare. Faktum är att Malmö kan segla upp som 2:a efter kvällens hemmamatch mot Asplöven. Det blir ingen lätt hemmamatch, men vinner man, ja, då är man 2:a i serien, med en match mindre spelad än Mora och Bofors på 4:e och 5:e plats och hela 2 matcher mindre spelade än Västerås närmast bakom. Malmö har skaffat sig ett fint läge i denna serien....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0