Kris i vissa Allsvenska klubbar?

Hockeyallsvenskan har spelats lite utspritt här under veckan, men såhär har det gått:

Almtuna - Malmö 0-3
Bofors - Rögle 4-0
Björklöven - Asplöven 2-3
Södertälje - Djurgården 0-4
Timrå - Karlskrona 3-2
Västerås - Oskarshamn 2-0
Mora - Troja 4-0

Många nollor noterar vi. Hela 5/14 lag höll nollan, alltså i 5/7 matcher höll det ena laget nollan.

Noterbart i övrigt är att Karlskrona åker på säsongens 2:a förlust. 3-2 till Timrå. KHK åt sig närmre mot slutet, men nådde inte hela vägen fram. Det blir spännande framöver och se om man lyckas hålla i sin fina form, för nu väntar nämligen 4 bortamatcher på 6 matcher och det är inga lätta bortamatcher heller. Djurgården, SSK, Björklöven och Rögle, om jag minns rätt.

Just Rögle förlorar igen. Nobelhallen är visserligen en tuff arena att spela i, men ändå, 4-0 till hemmalaget. Det håller inte förRögle. Dan Tangnes sitter kanske inte jättesäkert där på sin tränarpost.

Malmö,som förövrigt vann den där restmatchen mot Västerås i söndags med 4-2, hade inga problem med Almtuna. Almtuna är dock långt ner i källaren nu. Man har ännu inte vunnit i ordinarie matchtid. Man har dock problem med skador och annat, men ändå, det är inte bra för Uppsalalaget.

Inte heller bra för Södertälje, som också är lite krisartat. 0-4 i derbyt mot Djurgården är inte snyggt. Många i publiken gick dessutom hem innan matchen var slut. Bedrövligt av SSK. Förra säsongen inledde man dock också svagt, men då kom Carl Hagelin och Matt Read och räddade situationen. Det kommer de inte göra i år, så frågan är hur SSK ska ta sig ur detta.

Asplöven och lars Bryggman avgjorde med dryga minuten kvar att spela. Det fick hela T3 center, som Umeå arena numera heter, att tystna. Starkt av Asplöven, men inte bra för Björklöven.

Mora och Västerås gjorde i princip vad man behövde och tog 3 viktiga poäng.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0