Karlskrona redan nu på väg att säkra det Allsvenska kontraktet?

Man bara öser på. Man inte bara vinner, man gör det stort också. En målskillnad på 40-8 (+32) efter 9 matcher säger det mesta. Man har nästan gjort lika många mål som 2:an Bofors och 3:an Västerås har gjort tillsammans (46st). Det är inget annat än imponerande och snart är man redan uppe i hela förra säsongens poängskörd. Man har redan nu samlat in 24 poäng. Med det har man redan nu 15 poäng ner till kvalsträcket neråt, där Rögle och Almtuna fortfarande befinner sig. Det ska man inte tappa. Så ja, jag vågar nog säga att KHK redan nu har säkrat det Allsvenska kontraktet till nästa säsong. Nästa steg är Playoff och det lär man också klara om man fortsätter såhär. Jag tror Karlskrona kommer vara ett lag som kommer att ligga där uppe i toppen under hela säsongen. Vem hade trott det på förhand?

Såhär har det gått sedan i torsdags:
Timrå - Asplöven 2-3 SD
Bofors - Djurgården 1-2
Södertälje - Björklöven 2-3
Troja - Almtuna 3-2 str
Karlskrona - Mora 5-0

Som sagt, KHK bara vinner och vinner. stort dessutom.

Djurgården tar sin 1:a trepoängare den här säsongen och det är borta i tuffa Nobelhallen. Starkt.

Starkt också av Asplöven att hämta upp 2-0 till 2-2 och sedan avgöra i sudden. Inte bra för Timrå.

Också det andra lövlaget, björklöven, höll undan för SSK i Axa sport center. Man hade 1-3 efter 1:a perioden. SSK åt sig lite närmre, men kom aldrig ikapp helt.

Rögle - Timrå 4-3
Djurgården - Björklöven 3-2
Asplöven - Bofors 3-6
Oskarshamn - Södertälje 1-4

Så fick SSK äntligen vinna och det ganska komfortabelt. Skönt för Kringlorna.

Asplövens match spelades i Coop Norrbotten arena, som Coop arena numera heter, och det kom ganska mycket folk även denna gångrn, precis som det gjorde senast. 3153 åskådare fanns på plats.Tyvärr fick man se bortalaget Bofors ta med sig alla 3 poäng hem till Karlskoga.

Djurgården vinner igen, även om det var nära på att bli som det blev mot Timrå. Här hade man 2-0 efter 1:a perioden, gjorde 3-0 i 2:a,men tappade till 3-2 i sista. Löven orkade dock inte hela vägen fram.

Den skönaste segern måste nog dock ändå ha varit i Ängelholm. Som man har längtat efter den där trepoängaren. Den var nog ganska viktig för laget, minst sagt...

I eftermiddag spelas Malmö -Västerås som dagens enda match.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0