Där var det stopp för Löven...

Björklövens segertåg tog slut igår, när man åkte till Karlskoga och Nobelhallen. Hemmalaget hade 3-0 redan efter 1:a perioden och sedan kontrollerade man matchen ganska bra och vann slutligen med 6-2.

Västerås - Karlskrona 3-1

I och med segern för Bofors igår och Karlskronas förlust är BIK nya serieledare, 1 poäng före KHK, dock med 2 matcher mer spelade.

Timrå fullständigt krossar Djurgården med hela 6-0. Inget oavgjort där inte för Djurgården, som det vanligtvis brukar bli. Här var det inget snavk om saken.

Inget snavk om saken var det heller i Malmö, där hemmalaget hade 6-1 efter 2 spelade perioder, men där SSK därefter kunde snygga till siffrorna litegrann. Matchens stora händelse var annars Anton Blomqvists skada, när en Södertäljeskridsko träffade honom i nacken och han blev liggande, till synes livlös. Han ska dock ha varit kontaktbar hela tiden och det ska söra sig om en ren nackskada. Hoppas bara allt går bra med "Blomman" nu.

Almtuna tar andra raka trepoängaren. Det är minst sagt anmärkningsvärt. På 20 försök har man bara tagit full pott 3 gånger. 2 av de 3 gångerna är de 2 senaste matcherna. I samband med detta har man också, för 1:a gången den här säsongen, klättrat över kvalseriesträcket. Man har samma poäng som både SSK och Troja, men båda dessa har sämre målskillnad än Uppsalalaget. Kul för Almtuna!