Björklöven ångar på...

Ja, björklöven bara fortsätter att vinna. Snacka om att man har fått upp ångan nu. 4-2 mot Elitserielaget från förra säsongen, Timrå. Man inte bara vann, man vände matchen också. Timrå gjorde 1-2, men Löven vände till 3-2 och satte slutligen 4-2 i öppen kasse. Starkt av Björklöven, som därmed seglar ifrån just Timrå litegrann i tabellen.

Troja - Malmö 1-4

Rögle vinner också de, igen, efter att ha förlorat senast mot Oskarshamn med 4-1. Trots dramatik mot slutet höll man ändå undan och tog 3 mycket viktiga poäng.

Almtuna tog sin 2:a seger i ordinarie matchtid och det på ett ganska tryggt sätt. Ma kontrollerade händelserna ganska bra i 3:e perioden och tog 3 tunga poäng i bottensttriden. Man är fortfarande sist i tabellen, men bara 1p bakom Troja, som dock har 1 match mindre spelad.

Karlskrona vinner stort igen. Det var ett tag sedan senast, men man studsar verkligen tillbaka efter 0-5 nere i Malmö och vinner här med 6-1 mot Oskarshamn, som senast slog Rögle med 4-1.

Djurgården spelade återigen oavgjort efter 60 minuter och det blev straffar som fick avgöra det hela. Där var Mora helt klart det starkare laget, satte 2 straffar, samtidigt som Djurgården missade sina och därmed tog Drakarna med sig extrapoängen hem till Siljans norra strand.

Malmö har vänt tränden igen. Man var inne på en rad förluster, men nu är Daniel Wiksten och Joey Tenute tillbaka och det märks. 5-0 mot Karlskrona senast och 4-1 nere i Ljungby. Malmö är med i racet om direktplatserna i högsta grad i år.