Södertälje alltmer förankrat i botten

Södertälje - Västerås 2-3
Bofors - Karlskrona 4-0
Djurgården - Asplöven 4-3 SD
Oskarshamn - Mora 3-6
Malmö - Timrå 0-1

Södertälje fortsätter att ha problem. Man kröp visserligen närmre i sista perioden och reducerade fram till 2-3, men närmre än så kom man inte och man inkasserade ännu en förlusrt.

Bofors övertygar. Rejält. I topomötet, 1:an mot 2:an i serien, då tvålar man dit KHK med 4-0. Karlskronas bortafacit är dock inte jättebra, det är hemma man bara vinner och vinner, men det är ändå starkt av BIK att hålla nollan. Det innebär också att Bofors återigen är reella serieledare, även om KHK vinner sin restmatch.

Robin Rahm, som fick foten i Brynäs för några dagar sedan, gjorde debut i Malmö och gjorde det bra. Dock räckte det inte för seger. Jonathan Iilahti höll nämligen nollan och såg till att Timrå tog 3 blytunga poäng.

Djurgården bröt en negativ tränd. Även om man tappade 3-2 till 3-3 och därmed tappade en poäng, så vann man ändå matchen och fick med sig 2 pinnar, vilket är ett fall framåt för DIF, som har haft det grymt jobbigt under november månad. Kanske vänder det nu för Stockolmslaget?

Mora visar klass. Bra klass. Arena Oskarshamn är ingen lätt bortamatch, men här övertygar Drakarna väldigt mycket. En annan notabel grej från matchen var att istället för att speakern ropade ut "icing" och "offside", så gjorde svenska kyrkan entre i svensk hockey. Man hade förinspelat dessa ord i kyrkans kör, som sedan spelades upp när det blev icing eller offside. Häftigt.

Västerås - Almtuna 4-3 SD
Troja - Bofors 2-1 str
Karlskrona - Björklöven 3-2 SD

Södertälje förlorade såg vi här ovan. Samtudigt tar Troja 2 poäng hemma mot Bofors av alla lag och Almtuna plockar poäng i Västerås. Inte alls bra för SSK där i botten. Starkt dock av både Almtuna och Troja, främst av Troja, som gör det riktigt bra där.

Björklöven gör det också bra och plockar poäng i Telenor arena. Det är det inte många lag som har mäktat med den här säsongen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0