Hockeyallsvenskan har också spelat matcher nu i mellandagarna och såhär har det gått då:

Troja - Karlskrona 2-5
Rögle - Oskarshamn 5-4 SD
Asplöven - Västerås 2-1
Djurgården - Almtuna 11-2 str

Mora slår serieledande Bofors. Starkt jobbat. Samtidigt får också Västerås stryk uppe i Haparanda, där det var nytt publikrekord i Arena Polarica, 1401 personer. Ruskigt starkt av Asplöven att ta den segern. Enda topplaget som vann var Karlskrona och man gjorde det övertygande i Ljungby.

Djurgården hade problem med Almtuna, igen. Det har man haft alla gånger lagen har mötts under säsongen. det har varit målsnålt och matcherna har gått till sudden eller straffar, så även denna gången.

I Södertälje spelades ett riktigt ångestmöte, ett möte som Timrå kunde gå segrande ur och därmed dryga ut avståndet ner till SSK under sträcket. Hade SSK vunnit hade lagen stått på samma poäng. Nu skiljer det 6 pinnar. Snacka om tung seger för Timrå.

Rögle hade 4-2 med bara minuter kvar att spela, men Oskarshamn både reducerade och kvitterade under matchens sista 9 minuter. Rögle kunde dock sedan ta bonuspoängen, men ändå starkt av Oskarsshamn att hämta upp ett sådant underläge.

Björklöven - Mora 2-1
Bofors - Timrå 0-1
Karlskrona - Malmö 3-5
Troja - Södertälje 5-2

Bofors åkte på däng igen. 2:a raka förlusten och dessutom nollade hemma i Nobelhallen. Ruskigt starkt av Timrå, som därmed tog 2:a raka segern under veckan och drygade ut avståndet ytterligare ner till SSK där under sträcket. 9 poäng före nu, eftersom att SSK fick stryk igen, nu mot bottenkonkurenten Troja, som därmed seglade förbi Södertälje i tabellen. SSK är därmed återigen sist i tabellen och ja, det luktar kvalserie neråt för Kringlorna...

I Telenor arena bröts en lång tränd. KHK har inte förlorat hemma på hela säsongen. Malmö blev först med att göra det. Enormt starkt av Rödhökarna.