Djurgården har fått igång maskineriet

Djurgården har verkligen vänt tränden nu. Man vann i princip ingenting i november. I helgen har man hållt nollan 2 matcher i rad. Mycket starkt jobbat av DIF!

Karlskrona - Södertälje 3-1

Troja gjorde det bra och hängde med Rögle långt in i matchen. Man ledde t.o.m. efter den 1:a perioden, men till slut blev det ändå inga poäng där.

Det blev det inte heller för Asplöven, som också krigade väldigt bra nere i Malmö. Man kom tillbaka gång på gång efter att Malmö tagit ledningen, men till slut orkade man inte längre och Malmö kunde avgöra med 3:38 kvar att spela.

Almtuna fortsätter att plocka ströpoäng. Starkt. Extra starkt att göra det i Nobelhallen. Grymt av AIS!

Oskarshamn - Asplöven 2-1
Almtuna - Björklöven 4-1
Västerås - Djurgården 0-5
Malmö - Troja 3-2 str

Asplöven gör det återigen bra, men får inte med sig några poäng från Oskarshamn heller.

Almtuna fortsätter dock att göra det bra. Övertygande seger mot Björklöven, som förlorar igen.

Malmö vände 0-2 i sista perioden till 2-2 och så vann man på straffar när Joey Tenute avgjorde. En poäng blev det dock för Troja, en värdefull poäng.

De 2 sistnämnda matcherna spelades dock igår, måndag.