Veckan som gått...

Under veckan har det inte varit så mycket aktivitet varken här eller spelmässigt i hockeysverige. 2 Allsvenska matcher har dock spelats och där gick det såhär:

Asplöven - tingsryd 5-2
Örebro - Asplöven 2-4

Fullt hus för Asplöven alltså, som därmed har skaffat sig ett riktigt bra läge där i bottenstriden. Visserligen har man en match mer spelad än övriga lag nu, men det spelar ingen roll, för man är fortfarande kvar på 11:e plats, även om Tingsryd och Almtuna vinner. Starkt av Asplöven! Särskillt starkt att slå Örebro på bortaplan. Ruskigt imponerande!

I övrigt har Chanel one cup avgjorts borta i Ryssland och hemmanationen gick rent, inte helt oväntat med det laget, och stannade på 9 poäng. Tre kronor följde upp den inledande förlusten mot just Ryssland, 1-5, med 2 raka segrar, 4-1 mot Finland och 4-0 mot Tjeckien. En klart godkänd turnering tycker jag faktiskt.

Slutligen har det spelats lite Div. 1-hockey idag och det bjöds på flera tvåsiffriga resultat. Störst blev Björklövens seger över Boden, 14-2. Även Sundsvall slog Kramfors med tvåsiffrigt, 10-3, och Östersund tvålade dit Njurunda rejält med 10-0.

Imorgon rullar Allsvenskan vidare, då bl.a. med Almtuna - Leksand.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0