F+, F-

En något kryptisk rubrik, men läs resultaten nedan så kanske ni förstår. Elitserien drog nämligen vidare ikväll och det hela slutade såhär:

Frölunda - Timrå 5-0
Luleå - Färjestad 2-0
Växjö - Modo 4-2
Djurgården - Brynäs 2-4
kellefteå - HV 1-3

Frölunda fortsätter alltså att övertyga. Ikväll gjorde Magnus Hellgren, f.d. Almtuna, Elitseriedebut och som han gjorde det. Även han får hålla nollan, mot ett Timrå som ser ruskigt blekt ut. F+ på den matchen alltså.

Färjestad har det betydligt jobbigare. 7 mål på 5 matcher för de regerande svenska mästarna är inte okej. Ikväll blev det inga mål och Luleå snodde med sig alla 3 poäng, efter 2 sena mål i sista perioden. F- där alltså.

Noteras kan också göras att Växjö tar sin 1:a seger hemma i Växjö arena, när alla 3 transatlanter levererade mål. Starkt jobbat, samtidigt som Oskar Ahlsenfeldt, som även han gjorde Elitseriedebut, gjorde en riktigt bra match.

Den 6:e matchen i omgången spelades igår:
Linköping - AIK 5-2

Vilken start det blev på den matchen! Viktor Fasth fick vila och f.d. Malmömålvakten, Markus "Mackan" Svensson, debuterade i Elitserien, men fick en mardrömsstart. LHC gjorde mål på så gott som varje skott i början. Efter 5 minuter stod det 3-1 till LHC. Snacka om målexplossion!

En match i Allsvenskan spelades också nu ikväll:
Troja - Bofors 1-3

Även en match i Div. 1, Grupp C:
Surahammar - Ore 5-3
Imorgon drar Allsvenskan vidare med bl.a. Västerås - Leksand. En riktigt svår match för de blåvita, men ingenting är omöjligt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0